Web Analytics Made Easy - Statcounter

مستند «کیان» از وضعیت موصل پس از خروج داعش می‌گوید و به زندگی فرمانده‌ای عراقی با نام ایرانی کیان می‌پردازد.

حسین علیان نژاد کارگردان فیلم مستند «کیان» در گفتگو با خبرنگار دانشجو درباره خودش و سابقه هنری اش بیان کرد: متولد ۷۲ و اهل بابل هستم و در رشته کارشناسی سینما تحصیل کرده ام. از سال ۸۹ کار هنری را شروع کردم، و دو مستند زمزمه ملکوت که جایزه برگ زرین بهترین مستند از نگاه مردم و مستند کودکان فرشته اند، که کاندید جایزه از جشنواره سیما بوده است و همچنین مستند آب بلا درباره سیل منطقه آق قلا را در کارنامه دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص ساخت فیلم خود گفت: مدتی برای ساخت مستندی دیگر با نام چای باروت در موصل مستقر بودیم، در آنجا با کیان که از فرماندهان نیروی مردمی حشدالشعبی بود آشنا شدیم. نام ایرانی او و سن و سال جوانش، برایمان جذابیت داشت. علاوه بر آن فعالیت و پردل و جرات بودن این فرمانده جوان نیز عاملی شد تا با شناخت بیشتر او به ساخت مستند «کیان» اقدام کنیم.

علیان نژاد افزود: در ساخت این مستند دو هدف اصلی مد نظر قرار داشت: اول توجه به نقاطی که قبلا در اختیار اهل تسنن بود و بعد از داعش، حالا شرایط بهتری در آن‌ها برای شیعیان برقرار شده بود و دیگری وجود فرماندهان شیعه و اخلاق و منش آن‌ها و همچنین تاثیر آن‌ها در حفظ امنیت مراسم امنیت بود.

سازنده مستند «کیان» درخصوص زمان و عوامل ساخت فیلم خود توضیح داد: فرایند کلی پروژه ساخت این مستند در مجموع از پیش تولید تا پایان تدوین حدود هفت ماه به طول انجامید. کار را به صورت مشترک به همراه جناب حسین صالحی کارگردانی کردیم، فیلمنامه را مجتبی موقر نوشت و تدوین را هم حسین صالحی انجام داد. تهیه کننده کار هم خودم بودم و فیلم به صورت کاملا مستقل به تولید رسید.

علیان نژاد در خصوص جشنواره مستند سیما اذعان کرد: جشنواره به طور کلی خوب است و برخلاف جشنواره‌های دیگر که موضوعات خاصی را تعیین می‌کنند، سمت و سوی خاصی ندارد، به طوری که انواع فیلم‌های ارزشی، فرهنگی، هنری، حیاط وحش، پرتره و موضوعات مختلف دیگر در آن وجود دارد و به نوعی همه اقشار، تفکرات و سلایق، کاملا آزادانه در جشنواره حضور دارند. زمانبندی‌ها و برنامه ریزی پخش فیلم‌ها هم خوب است. اما نکته‌ای که وجود دارد، عدم تناسب هزینه‌های فیلمسازی با حق پخش تلویزیونی است که از سوی جشنواره پرداخت می‌شود. اگر این امر اصلاح شود و به نوعی کمک مالی بیشتری به فیلمساز‌ها صورت بگیرد، شرایط بهتری ایجاد خواهد شد.

وی درباره تاثیر آرای مردمی اضافه کرد: در دوره گذشته با فیلم زمزمه ملکوت به عنوان منتخب آرای مردمی برگزیده شدم. علی رغم اهمیت داوری حرفه ای، لذت به دست آوردن رای مردم خیلی بیشتر است، و ما برای کسب نطر مردم حتی حاضریم فرم را بشکنیم تا مردم لذت ببرند.  
سومین جشنواره تلویزیونی مستند سیما، از ۱۵ تیر ماه با پخش آثار راه یافته به مرحله مسابقه، کار خود را آغاز کرده است و فیلم مستند «عروسک گردان» نیز یکی از آثار راه یافته به این جشنواره است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید و متفاوت به سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌آید.

از عناوین کتاب‌های جدید می‌توان اشاره کرد به:

«از سلاخ‌خانه تا مهدیه»

زندگی و زمانه غلام محمدی که پس از آشنایی با شیخ احمد کافی توسط ایشان شاه غلام لقب گرفت و مسیر زندگی‌اش تغییر کرد. در این کتاب بخش‌هایی از زندگی شیخ احمد کافی از زبان شاه‌غلام با زبانی صریح، کوچه بازاری و آمیخته با حکمت لوتی‌گری روایت شده است.

«بازنویسی ‌منتهی‌الآمال»

بازنویسی و تحریر تازه‌ای از منتهی‌الآمال تألیف شیخ عباس قمی با موضوع زندگانی چهارده معصوم علیهم‌السلام که مطالب کتاب با حفظ امانت‌داری، طبق ویرایشی اساسی به صورت قابل فهم طبقه‌بندی شده است.

«خونهایش»

روایتی در قالب اول شخص مفرد که وقایع پایانی عاشورا و مصائب حضرت حسین علیه السلام از زبان حضرت زینب سلام الله علیها با نثری ادبی و با تأمل در منابع عاشورایی بازگو می‌شود.

«علمدار پاراچنار»

سرگذشت فکری، سیاسی سیدعارف حسین حسینی رهبر سابق شیعیان پاکستان. روایت‌هایی از فعالیت‌های فرهنگی و دینی سیدعارف در دهه‌ی پنجاه در پاراچنار منطقه‌ای در شبه قاره هند و تأثیرات او در این منطقه.

«ارض موعود»

داستانی پر جنب‌و‌جوش بر اساس ماجراهای واقعی از چهار رفیق صمیمی با درونمایه‌ی یهود و توهم نژاد برتر. هر بخش از داستان با عناوین مختلف، همچون پازل در کنارهم مسیر داستان را مشخص می‌کند.

«سیرهنامه امیرالمونین، جلد۴»

سیری در سرگذشت و سیره‌ی حضرت امیر علیه‌السلام در مقطعی از دوران خلافت حضرت، به همراه گزارشی از جغرافیای کوفه با دور اندیشی در جنگ صفین و رویدادها و حوادث پیرامون آن.

«خاکنشین»

داستانی تاریخی از دوره‌ی زندگی حاج شیخ عباس قمی و حکومت رضاشاه و کشف حجاب است. زمانه‌ای که کتاب مفاتیح ‌الجنان حاج شیخ عباس قمی متولد شد و دست به دست و شهر به شهر چرخید.

«فرار ماردوش»

فرار ماردوش روایت زندگی نوجوانی است که در پی یافتن راه نجات است و در بحبوحه انقلاب، مسیر نجات حقیقی را پیدا می‌کند.

«پرونده مختارنامه»

پرونده مختارنامه روایتی خواندنی دربارۀ سریالی تماشایی است! این کتاب قرار است به این سؤال پاسخ بدهد که در شرایطی که برخی آثار هنری با دریافت بودجه‌های کلان به آثاری کم‌ارزش تبدیل می‌شوند، چگونه یک اثر هنری ماندگار می‌شود و طراوت خود را حتی پس از گذشت سال‌ها حفظ می‌کند.

«دنیایی که آدم ساخت»

داستانی جذاب و پرکشش درباره آفرینش آدم(ع) که آیات و روایات موجود در این حوزه را با زبانی ادبی و روایی برای مخاطب جوان و نوجوان امروز بازگو کرده است.

علاوه بر کتاب‌هایی با موضوع تاریخ اسلام و تشیع، عناوین بسیاری با موضوع خانواده، تاریخ معاصر ایران، شعر و ادبیات داستانی در نمایشگاه کتاب عرضه خواهد شد.

لازم به ذکر است که در نمایشگاه امسال، انتشارات بین‌الملل در کنار عرضه کتاب، فعالیت‌های فرهنگی متعددی همچون رونمایی، جلسات نقد و بررسی کتاب، جشن امضا با حضور نویسندگان نام‌آشنا و چهره‌های فرهنگی و هنری و برنامه‌های ویژه باشگاه مخاطبان را تدارک دیده است.

در ضمن سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب با شعار «بخوانیم و بسازیم» از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • (ویدئو) روایت زنده‌یاد ناصر چشم‌آذر از ساخت موسیقی متن فیلم «ای ایران»